Izvor: Svet, 09.Okt.2010, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem hoće kući!

Gospoda krizira! Poslednjih dana Ekrem Jevrić dolazi u iskušenje da preskoči ogradu imanja u Lisoviću. "Ekrem je u proteklih 48 sati dva puta dolazio do zadruge tražeći da izađe i obećavajući da će se brzo vratiti. Ali, pravila to ne dozvoljavaju. I test koji je pred ulazak uradio pokazao je da će teško podneti razdvojenost od porodice, ali niko nije očekivao da će tako brzo početi da krizira", zaključuje izvor blizak produkciji.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ekrem Jevrić u krizi: Malo mu fali da preskoči ogradu i pobegne kući!

Izvor: Scandal.rs, 09.Okt.2010

Gospoda krizira! Poslednjih dana Ekrem Jevrić dolazi u iskušenje da preskoči ogradu imanja u Lisoviću. - Ekrem je u proteklih 48 sati dva puta dolazio do zadruge tražeći da izađe i obećavajući da će se brzo vratiti. Ali, pravila to ne dozvoljavaju. I test koji je pred ulazak uradio pokazao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.