Ekrem Jevrić u crnim cipelama i belim čarapama skakuće u novom spotu

Izvor: S media, 06.Okt.2010, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem Jevrić u crnim cipelama i belim čarapama skakuće u novom spotu

Internacionalna zvezda, zvezda Kanade i Amerike ili jednom rečju "gospoda", Ekrem Jevrić snimio je sa svojim crnogorskim kolegom Edijem Puraševićem spot za pesmu "Mjesečev put".

S obzirom da je Ekrem zauzet kopanjem, čišćenjem i ostalim poslovima Purašević je preuzeo na sebe težak posao promovisanja spota za novu pesmu. Spot je sniman >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na pijaci u Cetinju i kotorskoj diskoteci Maximus.

U bajkovitom videu Ekrem u belim čarapama i crnim cipelama, sa neizostavnim crnim D&G naočarima na čelu, peva među zvezdama i ispred dvorca, dok mu u izvođenju zanimljive plesne koreografije, odnosno skakutanju pomaže i Purašević.

“Moj kolega Ekrem i ja pili smo jednom do duboko u noć. Kako smo baš dosta popili, meni su se oči raširile kao u guštera pa mi se činilo da je Mjesec na nebu bliži nego inače. Ekrem mi je rekao da mi se to samo čini jer sam dosta popio, a onda je pao u nesvijest. Trljao sam ga svježe ulovljenom skušom i uspio da ga povratim poslije 15-tak minuta. Kasnije mi je pričao da mu se u nesvijesti ukazao Sean Connery, koji ga je savjetovao da nas dvojica napravimo duetsku pjesmu. To smo kasnije i uradili", rekao je Purašević.

Verovatno će i ovaj spot zabeležiti milionske posete na Youtubeu.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/RmZjwEYbFAM?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerRmZjwEYbFAM", "ytplayerRmZjwEYbFAM", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: Sarajevo-x.com

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte duet Ekrema i Puraševića

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2010

Internet zvezda Ekrem Jevrić snimio je sa svojim crnogorskim kolegom Edijem Puraševićem spot za pesmu "Mesečev put"...Internet fenomen i tvorac pesme "Kuća, pos'o", Ekrem Jevrić koji trenutno boravi na "Farmi", prepustio je svom crnogorskom kolegi Ediju Puraševiću težak posao promovisanja spota...

Nastavak na Vesti-online.com...

“Mjesečev put”- novi hit Ekrema Jevrića: Nesvest, skuša i Šon Koneri!

Izvor: Scandal.rs, 06.Okt.2010

Internacionalna zvezda, zvezda Kanade i Amerike ili jednom rečju 'gospoda', Ekrem Jevrić snimio je sa svojim crnogorskim kolegom Edijem Puraševićem spot za pesmu 'Mjesečev put'. S obzirom da je Ekrem zauzet kopanjem, čišćenjem i ostalim poslovima Purašević je preuzeo na sebe težak posao ...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.