Ekrem Jevrić - Novi poso

Izvor: Domino Magazin, 27.Jun.2010, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem Jevrić - Novi poso

Zvezda Dolce & Gabbana

Sigurno ste videli onaj užasni spot Kuća Posao koji potpisuje Ekrem Jevrić. Toliko nas je bila sramota dok smo ga gledali da ga zato nikada nismo objavili na Domino Magazinu.

I priznajemo pogrešili smo što to nismo uradili i prepoznali neviđeni talenat “zvijezde Kanade i Amerike”! Nesumnjive sposobnosti autora pesme su ipak otkrili ljudi iz kompanije Dolce & Gabbana i angažovali ga za snimanje kampanje za kolekciju jesen zima 2011. >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Ekrem se u društvu zgodnih manekena pojavljuje kao krojač ove modne kuće. Toliko smo šokirani ovom činjenicom da nismo uspeli da saznamo o čemu se tu radi i kako je došlo do ovakvog raspleta. Pogledajte pesmu Kuća poso koja ga je proslavila i kampanju Dolce & Gabbana - njegov Novi poso.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.