EKREM LJUT: Glumice, gotova si!

Izvor: Poznati.info, 08.Maj.2013, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKREM LJUT: Glumice, gotova si!

Nisi me stavila za gazdu! Da si me stavila za gazdu sad bi imala krevet, ne zaboravlje Jevrić što ga Goca glumica nije postavila za gazdu

Ekrem Jevrić nije oduševljen što se, između ostalih, i Goca Bjelica vratila na imanje, jer ga nije postavila za gazdu kad je izbačena.

Kada se Goca Bjelica vratila na imanje u Lisoviću, bilo joj je drago što vidi Ekrema. Zamolila ga je da joj raspremi krevet.

“Nisi me stavila za gazdu! >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Da si me stavila za gazdu sad bi imala krevet. Niko si sad ovde, kad se nisi držala mene”,  ikao je.

U tome ga je podržao i Milan Tarot: “Bezobrazna je, nije te za gazdu stavila. Ološ”.

U spavaćoj sobi je Ekrem zapretio Goci da je gotova. “Gotova si”, rekao je Jevrić, a glumica ga je samo iskulirala.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKREM GOCI: Ti si ku*ac, gotova si!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Maj.2013

- Nisi me stavila za gazdu, ku*ac si! Da si me stavila za gazdu, sad bi imala krevet. Niko si sad ovde, kad se nisi držala mene - vikao je i psovao Ekrem

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.