Duet Džeja i Ekrema

Izvor: S media, 08.Jun.2011, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duet Džeja i Ekrema

Džej Ramadanovski i njegov kolega Rule nakon turneje po Americi posetili su u Njujorku "Jutjub" zvezdu i bivšeg farmera Ekrema Jevrića.

Džej Ramadanovski je s kolegom Ruletom, posetio "Jutjub" zvezdu, Ekrema Jevrića, koji sa ženom Igbalom i sinovima živi u Njujorku.

Džeju uvalili bebu, ali zamalo!

Džej- 25 godina karijere
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Džeju na nastupu pretila žena!

- Ekrem je fenomenalan domaćin! Ugostio nas je u Bronksu gde živi i proveo kroz najpoznatije delove Njujorka, čak i kroz kafanu u kojoj je snimio spot za pesmu „Poso, kuća". Igbala je prava domaćica, a nas trojica smo došli na ideju da uradimo zajedničku pesmu, nakon što Rule završi sa promocijom njegovog singla „Šljivovica", rekao je Džej za Press.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić,   Jutjub

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKREM VODIO DŽEJA U PROVOD

Izvor: Kurir, 08.Jun.2011

Svetski putnik! Džej je bio na turneji u Americi, međutim u pauzi između nastupa on se ludo provodio. I to sa Ekremom Jevrićem! Vlasnik hita „Kuća-pos’o, pos’o - kuća“ vodio je Ramadanovskog u noćni provod po Njujorku graa-aa-d-uuu. S njima je bila i..Svetski putnik!..Džej je bio na turneji...

Nastavak na Kurir...

Džej u gostima kod Ekrema Jevrića

Izvor: CrveniTepih.com, 09.Jun.2011, 02:09

Džej Ramadanovski i Rule, koji zajedno nastupaju punih 15 godina, upravo su se vratili sa američke turneje, gde su proveli dve nedelje. Boravak u SAD iskoristili su i za provod, a u Njujorku su se sreli i sa prošlogodišnjim učesnikom „Farme“ Ekremom Jevrićem i njegovom suprugom Igbalom, koji...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.