Jelena: Edin me ponižava i povređuje

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2013, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena: Edin me ponižava i povređuje

Učesnici rijaliti programa Farma su u sve zategnutijim odnosima, budući da je do kraja te emisije ostalo još samo nekoliko dana, što je rezulitralo da se ljubavna idila Edina Škorića i Jelene Jovanović naruši, te se pevačica požalila koleginici Katarini Grujić kako je njen dragi zanemaruje i da se posvetio Vesni Rivas i Ekremu Jevrić, sa kojima je prvobitno njoj branio da se druži.

Oseća se povređeno: Jelena Jovanović

''Ja sam njega na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pitala kada me je muvao i kada je hteo da bude sa mnom i da razgovaramo, da li su njegove namere ozbiljne. On se kleo da je iskren. Ja sam bila oprezna i tada je sve vreme bio nežan prema meni, a sada kada sam se ja zaljubila u njega i kada su me uhvatile emocije, on me sada povređuje i ponižava'', ispričala je razočarana “Zvezda Granda”, a prenosi ''Telegraf''.

 

Kaća ju je savetovala da Škoriću stavi do znanja da nema nameru da mu trpi greške i da ili okonča sa njim vezu ili neka se on popravi ako želi da ostanu zajedno.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma,   Ekrem Jevrić

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Jelena: Edin me ponižava i povređuje, Edin: Jelenin rečnik je jedi go*na i puši ku*ac

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2013

Učesnici rijaliti programa Farma su u sve zategnutijim odnosima, budući da je do kraja te emisije ostalo još samo nekoliko dana, što je rezulitralo da se ljubavna idila Edina Škorića i Jelene Jovanović naruši, te se pevačica požalila koleginici Katarini Grujić kako je njen dragi zanemaruje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.