Farma razvrata: Stanija na Filipu, Ekrem na Goci

Izvor: Poznati.info, 15.Apr.2013, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma razvrata: Stanija na Filipu, Ekrem na Goci

Farmeri su u subotu uveče odlučili da iskoriste sve prednosti žurke uz mnogo alkohola. Nakon nekoliko čašica, sve kočnice su popustile, pa su pali poljupci, zagrljaji, a možda i nešto više.

Ljubio grudi: Ekrem i Goca Bjelica

Stanija i Filip Panajotović prvo su se ljubili u spavaćoj sobi, da bi kasnije prešli u mračno dvorište. Razmenu nežnosti nastavili su na klupi, a u jednom trenutku starleta je opkoračila Filipa i počela da uzdiše, a ostalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je nejasno da li je u pitanju bio seks ili samo simulacija.

Nije to što mislite: Stanija i Filip se bore za „dominaciju“


Strasni poljupci pali su i između Danijela Alibabića i Jovane Nikolić, koja je malo više popila. Nestašni su bili i stariji farmeri. Dok se Goca Bjelica veselila, Ekrem joj je ljubio grudi, a usput je supruzi uputio izvinjenje.
 
Izvor: Blic.rs
Slične, interesantne temeFarma: Filip i Stanija u krevetu, Era bio lažni gazda, Ekrem pravi
Stanija i Filip simulirali seks
Ekrem ljubio Bjelicu po grudima
Trio fantastiko: Ekrem upao Staniji i Filipu u krevet


Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.