Farma: Vendi na imanju, Ekrem krivi Igbalu za sve

Izvor: Večernje novosti, 06.Jul.2013, 02:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Vendi na imanju, Ekrem krivi Igbalu za sve

Ekremu Jevriću se ispunio san! Vesna Vukelić Vendi je ušla na imanje u Lisovićima što je internet zvezdu oduševilo i učinilo da zaboravi čak i na svoju ženu koja ga čeka u Americi. Kada je Ekrem video da je Vendi stupila na imanje, nije krio sreću, ali je pevačicu iskritikovao što nije došla ranije. - Zašto nisi došla ranije - pitao je Jevrić. - Daj da zovemo Željka da ga pitamo.zadrugo, molim vas >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da dozvolite da Vendi ostane sa mnom ovde do nedelje. Zadrugo,molim vas.Ti znaš da smo ti i ja pravili svetski šou.Šta je rekao Danijel Alibabić posle izbacivanja možete pročitati OVDE.Vendi nije puno čekala, već je rekla Ekremu da je "zabrljao" i da je njegova Igbala kriva što ona nije ušla na imanje.-Zabrljao si, morao si više da animiraš. Vidiš šta nam je tvoja ženauradila. Tražila je od Željka daslučajno ne uđem u rijaliti i ona je kriva štosam došla tek sad.Ekrem se složio sa Vendi, ali joj se požalio da nije imao"žensku" na Farmi.- Nađi ti meni žensku kao što si ti, nisam imao bolju od tebe - pokušavao je Ekrem da izglasi situaciju.Vendi i Ekrem već kuju planove, pevačica ga savetuje kako da isprovocira Eru.- Kaži Eri da on nije Don Žuan. Ti si Don Žuan, jedan može samo da bude - rekla je Vendi Ekremu.Ekrem se čitavu noć nije odvajao od Vendi i stalno je ljubio, a ona mu je donela poklon koji mu je gurnula u ruku.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BUDITE ŽELJKA MITROVIĆA!": Ekrem se izgubio zbog Vendi, Igbala zabranila da ona uđe na Farmu!"

Izvor: NaDlanu.com, 06.Jul.2013

Skače, vrišti, urla, ljubi je, budi Mitrovića - susret Vendi i Ekrema bio je filmski...Haos na Farmi upravo traje.Vendi je ušla na žurku a reakcija Ekrema Jevrića je prevazišla očekivanja.Skakqo je i ljubio je neprestano.Otkrio je mnogo toga ali pre toga je zamolio Vendi da ostane do nedelje,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.