Farma: U duel zbog seksa!

Izvor: Mondo, 27.Apr.2013, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: U duel zbog seksa!

Nominovane Zorica i Goca glumica, ali i Jovana jer je spavala sa gazdom u njegovoj kući, što je zabranjeno. Ekrem pijan, Tarot našminkan.

Farmeri su između Zorice i Ekrema odabrali da u duel pošalju pevačicu. Publika je najmanje glasova za ostanak dala Gordani Bjelici, a Zadruga vrlo neobičnom odlukom kaznila Jovanu direktnom nominacijom.

Troje farmera ovog vikenda je opomenuto, a Jovana kažnjena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ekrem je pušio pored kazana dok je pekao rakiju, koju je zatim i degustirao pa na nominacije došao mortus pijan. Marija je celu noć provela komunicirajući u šiframa, pročitao je voditelj Ognjen iz pisma Zadruge.

Jedna kazna i jedna opomena navode nas da se zapitamo da li je i Zadruga degustirala "ekremovaču", pošto je Ljuba opomenuta "jer je provela noć u izolaciji", što nije tačno.

"Nisam spavala tamo, bila sam jutros samo pola sata i odmah izašla", zbunjeno je rekla Ljuba. Još veću nevericu izazvala je kazna za Jovanu, koja već noćima spava sa gazdom Danijelom u njegovoj kući. "Golupčići" koji se prepuštaju strastima uspeli su da slome i krevet!

"Ali mi smo pitali Zadrugu, i rečeno nam je da Jovana sme da spava tu"
, pobunio se Danijel, a Ognjen nije imao odgovor na to.

Milan Tarot je, iz samo njemu poznatog razloga, sve vreme sedeo za stolom "ful" našminkan, sa sve crvenim karminom.

KAKO JE KO NOMINOVAO

Farmeri su deset štapića dali Zorici, a devet Ekremu. Pevačicu su nominovali oba Filipa, Aki, Dule i Radojka, Memo, Goca glumica, Ljuba, Sha i Marija.

"Ovo je najpakosnije biće na svetu", rekla je Ljuba, oba Filipa i Aki zamerili su pevačici prethodne sukobe i teške uvrede, a Radojka i Dule neće joj oprostiti što je pljunula bivšeg učesnika Velikog Brata.

Jedino je novi farmer Memo Zoricu nominovao zato što bi "volela da ode kući".

Ekremu su štapiće dali Vesna, Stanija ("oko za oko, zub za zub"), Saška, Jovana, Miki, Goca Božinovska, Milan i Danijel.

Pijanom "Gospodi" ovo nije bilo pravo, pa se naglas bunio zaplićući jezikom, iako je konačni zbir glasova potvrdio da je i dalje bezbedan na Farmi. Za sada.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Farma: Jovana u duelu zbog seksa

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2013, 01:51

Farmeri su između Zorice i Ekrema odabrali da u duel pošalju pevačicu. Publika je najmanje glasova za ostanak dala Gordani Bjelici, a Zadruga vrlo neobičnom odlukom kaznila Jovanu direktnom nominacijom jer je spavala sa gazdom u njegovoj kući što je zabranjeno...Kažnjena jer je prekršila pravilo:...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.