Farma:  Ekrem Jevrić napokon zaveo Vendi!

Izvor: Press, 11.Nov.2010, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Ekrem Jevrić napokon zaveo Vendi!

Ekrem Jevrić je potpuno poludeo za cimerkom Vendi! Na žurki na „Farmi" Ekrem je ljubio pevačicu u obraz, masirao joj ruke i izjavio da bi voleo da sa njom ima decu! Pošto je primetio Jevrićevu zagrejanost za Vendi, Marjan mu je otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << gde bi mogao da je odvede da ne budu primećeni. Ekrem je rekao Vendi da je voli i zajedno su otišli u špajz, odakle je malo kasnije izašao sa velikim osmehom!Dok Ekremu cvetaju ruže, Marjan ne može da dođe k sebi otkad je Boki 13 došao na „Farmu".
- Ja sam imao jedan uslov za ulazak - da nema predstavnika homoseksualaca, lezbijki i ostalih! I onda ulazi Ono - požalio se Marjan.
- Molim zadrugu i gledaoce da reaguju povodom uvreda na seksualnoj i nacionalnoj osnovi - rekao je Boki, pozivajući se na primere diskvalifikovanih farmera Milana Paroškog i Đusa.
Iz PR službe „Farme" poručuju da još nisu odlučili da li će Marjan biti sankcionisan.
- Ugovor Marjana Rističevića se ni u jednoj stavki ne razlikuje od ugovora koji su potpisali ostali farmeri. S druge strane, produkcija zadržava pravo da proceni kada i na koji način bi neko od farmera trebalo da bude sankcionisan - izjavio je PR „Farme" Stevan Lazarević.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma,   Organizacija Obraz

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.