Ekrem uhvatio Jelenu Golubović za grudi

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2013, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem uhvatio Jelenu Golubović za grudi

Ekrem Jevrić nastavio je da pravio šou na “Farmi“. Ovog puta, on je rekao Jeleni Golubović i ostalim farmerima da je ubeđen da su rediteljka i Čupo imali seks, iako je to ona demantovala, pišu beogradski mediji.

''Mi smo imali peting, ne seks'', rekla je Jelena farmerima, ali ovo nije zadovoljilo Jevrića.

  Rasprava o seksu: Ekrem Jevrić i Jelena Golubović

 

''Ma bilo je, gledao sam ja'', ubeđen je Ekrem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a Simonida Ačević je dodala da sve što kaže Jevrić je tačno i da je on inteligentan, pošten i iskren.

 

Ekrem je dodao da je seks prirodna stvar, a Miroslav Pržulj, poznatiji po nadimku Lepi Mića, dobacio je: ''Ako se žena j*bala, neka se j*bala, njen problem'', rekao je pevač.

 

 

Na to je Jelena Golubović rekla sledeće: ''Moja ribica je moja stvar. I moje vlasništvo. Ja mozgom zarađujem, a ribica mi služi za uživanje. Je l' tako, Ekreme? Ja sam vlasnik svoje ribice''.

 

Poslušajte razgovor ''farmera'' od 25. minuta snimka

 

U razgovor je opet uskočio Lepi Mića, koji je ovog puta pohvalio Golubović.

 

''Moram ti reći, za godine koje imaš izgledaš vrhunski'' kazao je pevač, a Ekrem je dodao:

 

''Ona mora da ima dobar grudnjak, da ti zategne malo s*se…Grudi treba da su gore'', rekao je Jevrić i uhvatio Jelenu za grudi.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma,   Ekrem Jevrić,   Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ekrem uhvatio Jelenu Golubović za grudi

Izvor: Dzungla.org, 13.Okt.2013

Ekrem Jevrić nastavio je da pravio šou na “Farmi“. Ovog puta, on je rekao Jeleni Golubović i ostalim farmerima da je ubeđen da su rediteljka i Čupo imali seks, iako je to ona demantovala, pišu beogradski mediji.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.