Ekrem Svetlani: Imaš jake grudi u p**** materinu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2013, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem Svetlani: Imaš jake grudi u p**** materinu

Ekrem Jevrić je u više navrata istakao da ima simpatije prema Svetlani Koprivici, a navedenu učesnicu “Farme” je tokom razgovora iz čista uhvatio je iz čista mira za grudi.

Znatiželja: Ekrem Jevrić i Svetlana Koprivica

''Oko mog frajera su uvek jake ribe'', rekla je voditeljka Jevriću i dodala ko još Jelenu Golubović smatra za dobru cicu, piše ''Telegraf''.

 

I onda je na scenu nastupio Ekrem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

''Imaš jake grudi u p**** materinu'' kazao je vlasnik internet hita “Pos’o, kuća” i uhvatio Mis Svetlanu za njeno poprsje.

 

Razgovor Ekrema i Svetlane možete pogledati od 21:39 minuta snimka

 

Voditeljki se Jevrićevo ponašanje nije dopalo i udarila ga je po rukama.

 

'' 'Ajde lepo se ponašaj. Imaš tvoju ženu Igbalu. Sedi miran i jedi'' rekla je Svetlana Ekremu, koji je te večeri slavio rođendan.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma,   Ekrem Jevrić,   Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ekrem Svetlani: Imaš jake grudi u p**** materinu

Izvor: Dzungla.org, 25.Okt.2013

Ekrem Jevrić je u više navrata istakao da ima simpatije prema Svetlani Koprivici, a navedenu učesnicu “Farme” je tokom razgovora iz čista uhvatio je iz čista mira za grudi.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.