Baki želi da napusti farmu

Izvor: S media, 13.Okt.2010, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baki želi da napusti farmu

Dok su kod kokošinjca, Aca Ilić, Baki Đogani i Zoran Pejić Peja pripremali đubrivo za baštu, Baki je izjavio da mora da napusti farmu, jer je sve počelo mnogo da ga nervira.

Zatim je sa Pejom ogovarao Branislava Jankovića Baneta i obojica su se složili da ovaj prilično kalkuliše , pa je zbog toga sa nekoliko devojaka pokušavao da ostvari neki dublji kontakt.

Na red je kasnije došao i Ekrem >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Jevrić, a Bane koji im se u međuvremenu bio pridružio ubeđen je da je Ekrem mnogo lukaviji, nego što se predstavlja. Pitali su se i da li je neko od novopridošlih farmera na tajnom zadatku.

Baki je komentarisao i svoju staru ljubav Vesnu Vendi Vukelić, rekavši da ne može još uvek da je shvati, i da mu je nekako čudna. Smatra i da ona želi da ga posvađa sa Banetom. Zašto, nije precizirao…

N.G Izvor: S media
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma,   Farma

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.