Zvijezdini proizvodi probili se u Walmart

Izvor: SEEbiz.eu, 10.Okt.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvijezdini proizvodi probili se u Walmart

ZAGREB - Kupci velikog američkog trgovačkog lanca, Walmarta, od rujna mogu u svoje košarice staviti i proizvode Zvijezde. Riječ je o najvećem svjetskom trgovačkom lancu koji tjedno posjeti 265 milijuna kupaca.

Walmart ima više od 11 tisuća trgovina u 27 država, dok je online kupnja dostupna u 10 država, a bilježi godišnji prihod od 500,3 milijarde dolara.

Tako Walmartovi kupci mogu nabaviti Zvijezda delikates majonezu, suncokretovo ulje, ocat, Margo i stolne >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << margarine u fizičkim i online prodavaonicama, a najveći hit, tvrde u Zvijezdi, majoneza.

- Vrlo smo ponosni što su Zvijezdini proizvodi pronašli svoj put do potrošača u SAD-u koji doista imaju širok izbor. Najveći hit među njima zasad je Zvijezda delikates majoneza od svježih jaja i bez konzervansa. Pripremamo je po tradicionalnoj recepturi već više od pola stoljeća, a američkom je tržištu, osim okusom, pravo iznenađenje jer se u trgovini nalazi u hladnjaku, za razliku od drugih majoneza koje se mogu pokupiti direktno s police - istaknuo Krešimir Staničić, direktor izvoza Zvijezde.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.