Zračna linija Osijek-Mostar kreće 31. kolovoza

Izvor: SEEbiz.eu, 10.Avg.2015, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zračna linija Osijek-Mostar kreće 31. kolovoza

MOSTAR - Zračna linija Osijek-Mostar krenut će 31. kolovoza, najavila je ekskluzivno za Bljesak.info glasnogovornica tvrtke Sea Air Ivana Maksimov.

''S obzirom da zrakoplovna kompanija Sea Air dalje povezuje Osijek s njemačkim gradovima – Frankfurt, Munchen i Stuttgart - ovo je odlična prilika za povezivanje BiH s navedenim gradovima'', rekla je Maksimov i dodala kako na ovaj način Osijek postaje svojevrsno zračno čvorište između Bosne i Hercegovine te Njemačke i šire.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << />
Istaknula je kako je želja i plan Sea Aira stvoriti malo, ali moćno regionalno zračno središte koje će zadovoljiti zahtjeve klijenata iz Slavonije ali i iz susjednih regija i susjednih zemalja – kao što je i BiH.

''Na taj način planira se unaprijediti cijela regija, otvoriti nova radna mjesta i razviti ovaj, nepravedno zanemaren, dio Europe'', istaknula je Maksimov.

Inače, zrakoplovna kompanija Sea Air počela je s prvim letovima i to charter letovima u suradnji sa zračnom lukom Mostar u Bosni i Hercegovini. Više od 130 hodočasnika prevezeno je iz Italije i okolice za Mostar i to Sea Airovim Boeingom 737. Putnici su dalje autobusima išli prema Međugorju.

Sea Air nastavlja s ovom suradnjom i u budućnosti te su u najavi i druge destinacije poput Sicilije i Kuwaita.

''Suradnja Sea Aira s BiH tu ne završava. Ovo tržište prepoznato je kao plodno tlo za nove zračne linije'', istaknula je Maksimov.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.