Zorana Mihajlović uručila priznanja na manifestaciji „Cvet uspeha za ženu zmaja”

Izvor: Danas, 04.Nov.2021, 23:58

Zorana Mihajlović uručila priznanja na manifestaciji „Cvet uspeha za ženu zmaja”

Država je tu da podrži preduzetnice, jer one predstavljaju dobrobit za celo društvo, a zajedno možemo da uradimo mnogo više na stvaranju jednakih mogućnosti za žene i muškarce, izjavila je večeras predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović na manifestaciji „Cvet uspeha za ženu zmaja”.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Cvet uspeha za ženu zmaja" Mihajlović: Uspešne žene su dobrobit za celo društvo, ne samo za njihove porodice

Izvor: Blic, 05.Nov.2021, 02:14

Najbolje žene preduzetnice nagrađene su večeras u različitim kategorijama u okviru manifestacije "Cvet uspeha za ženu zmaja", a skupu je prisustvovala potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović koja je poručila da su uspešne žene i preduzetnice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.