Znatno poskupljuje gorivo

Izvor: RTV Pink, 21.Jan.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znatno poskupljuje gorivo

Danas presek kretanja cena nafte, sledi poskupljenje. . . Gorivo u Srbiji moglo bi uskoro da poskupi, u skladu s poslednjim kretanjima cena nafte na svetskom tržištu, najavilo je Ministarstvo rudarstva i energetike. U 2009. godini biće povećana akciza na motorne benzine za 4,59 dinara, a na dizel goriva za 6,9 dinara. Akciza na benzin sada iznosi 35,91, a na dizel 19,1 dinara, plus PDV. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poskupljuje gorivo

Izvor: Mondo, 21.Jan.2009

Gorivo u Srbiji moglo bi uskoro da poskupi, u skladu s poslednjim "kretanjima" cena nafte na svetskom tržištu, najavilo je Ministarstvo rudarstva i energetike.

Nastavak na Mondo...

Korekcija cene goriva - sledi poskupljenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2009

NOVI SAD - Gorivo u Srbiji moglo bi uskoro da poskupi, u skladu s poslednjim "kretanjima" cena nafte na svetskom tržištu, najavilo je Ministarstvo rudarstva i energetike...Kako je rečeno Tanjugu u tom ministarstvu, sutra će biti urađen "presek" kretanja cena sirove nafte, nakon...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.