Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Dec.2022, 12:46

Italijani za ovo koriste pravilo tri koraka

Evropljani uopšte, ali posebno oni sa jakom proizvodnjom sira, imaju vrlo specifične načine na koje se bave svojim sirevima. U Italiji svoj parmezan shvataju ozbiljno, a kako bi optimizirali užitak u jelu, imaju proces u tri koraka. Korak 1: Šiljasta ivica kriške Parmezan je sir opran solju. Kako sir stari, ta salamura koja se stvara na […]
Vest Italijani za ovo koriste pravilo tri koraka objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.