Zlatni Miloš dobio novu harmoniku za nova zlata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatni Miloš dobio novu harmoniku za nova zlata

Nakon priče o zlatnom Milošu Simetiću iz Vojke koji se nedavno sa Međunarodnog takmičenja harmonike u Austriji vratio sa prvom nagradom, javila se humana Staropazovčanka koja je ovom talentovanom trinaestogodišnjem dečaku poklonila ono što mu je najpotrebnije – harmonika.

Na adresu trinaestogodišneg Miloša Simetića iz Vojke koji je nedavno osvojio zlato na pomenutom takmičenju održanom u autrijskom gradu Gracu stigla je nova harmonika, a bolji božićni poklon za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovog učenika izdvojenog odeljenje Osnovne muzičke škole "Teodor Toša Andrejević" nije mogao biti.

Miloš je do skoro vežbao na maloj harmonici koji je dobio na poklon od ujne, u prethodne dve godine pojavljivao sa na raznim takmičenjima šrom zemlje i inostranstva i dostojno predstavljao svoju opštinu i zemlju.

Prepoznavši njegov talenat, trud i želju da uspe humana Staropazovčanka koja nije želela pred kameru darivala ga je harmonikom koja je za njega bila samo san, s obzirom da živi s majkom koja pored njega odgaja još dva deteta.

Da Božić Bata postoji i da još uvek ima dobrih ljudi koji žele da podrže mladost i uspeh priča je ovog dečaka koji novu harmoniku nije ispuštao uz ruku uz obećanje da će vredno vežbati, biti još bolji i vraćati se sa takmičenja sa zlatom u rukama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.