Zimski redi letenja s beogradskog aerodroma

Izvor: NaDlanu.com, 30.Okt.2011, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimski redi letenja s beogradskog aerodroma

BEOGRAD, 30. oktobra 2011. (Beta) - Beogradski aerodom "Nikola Tesla" počeo je u nedelju da primenjuje zimski red letenja u okviru kojeg će aviokompanije uvesti direktne letove od Beograda do Dubaija i Berna, kazali su agenciji Beta na aerodromu.

BEOGRAD, 30. oktobra 2011. (Beta) - Beogradski aerodom "Nikola Tesla" počeo je u nedelju da primenjuje zimski red letenja u okviru kojeg će aviokompanije uvesti direktne letove od Beograda do Dubaija i Berna, kazali su agenciji Beta na aerodromu.Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << podacima sa kompanijskog sajta (www.beg.aero) tokom zimskog reda letenja, koji će se primenjivati do 24. marta, iz Beograda će leteti 26 aviokompanija do 47 gradova u Evropi, Africi i Aziji, a aerodrom na osnovu najavljenog reda letenja očekuje porast broja putnika i obima saobraćaja."Poslovna predvidjanja su toliko dobra da se otvara mogućnost da po treći put za godinu dana snizimo cene usluga koje pružamo aviokompanijama, dakle samo četiri meseca nakon prethodnog pojeftinjenja", kazao je generalni direktor Aerodroma "Nikola Tesla" Velimir Radosavljević.Ovakvom poslovnom politikom, istakao je on, još više će se podstaći tržišna utakmica medju avioprevoznicima.Na beogradskom aerodromu su naveli da će niskotarifna aviokompanija Flaj Dubaji (www.FlyDubai.com) početi da leti iz Beograda za Dubaji od 10. novembra. Do Dubaija će se, četiri puta nedeljno, stizati petočasovnim neprekidnim letom, avionom "boing DC-10".Letovi Flaj Dubaija biće uključeni u ponudu kompanije Emirati (Emirates), što će omogućiti da se iz Australije do Beograda prvi put doputuje uz jedno medjusletanje. Prema informacijama sa sajta Flaj Dubaija, cena povratne karte sa taksama kreće se od 330 evra naviše.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.