Želite u fotelju američkog ambasadora? Evo prilike da ostvarite želju

Izvor: B92, 03.Jun.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želite u fotelju američkog ambasadora? Evo prilike da ostvarite želju

Sarajevo -- Američka ambasada u Sarajevu objavlila je javnu internet prodaju korišćenog kućnog nameštaja.

Ovo je prava prilika za sve koji bi želeli da imaju nameštaj koji su koristili američki ambasadori, njihove porodice, gosti i drugi posetioci ambasade.

Prodaja je počela danas u 10 časova putem internet licitacije na stranici američke ambasade u BiH i završiće se 10. juna 2019. godine u 10 sati.

Kako se navodi na sajtu ambasade SAD-a u BiH, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oni prodaju višak pokretne imovine.

Na aukciji mogu učestvovati punoletna fizička lica, državljani BiH koja su se registrovala kao kupac na portal www.online-auction.state.gov. aukcija Sarajevo, BA .

"Svaka aukcija će biti aktivirana za određeni vremenski period s jasno naznačenim datumom početka i završetka aukcije", navodi se na sajtu ambasade.

Aukcija će obično biti aktivna od ponedeljka do petka i trajaće dve nedelje i za to vreme svi zainteresovani mogu aktivno da učestvuju u aukciji i da dostavljaju svoje ponude. Prilikom registracije kupaca potrebno je dati lične podatke, naznačili su na stranici ambasade.

Ambasada SAD-a napominje da na aukciji ne mogu učestvovati strani državljani.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.