Izvor: Danas, 23.Feb.2024, 13:52

Želimo da se pridružimo našim kolegama u borbi, pozivamo sve aktere u kulturi da nam se priključe: Asocijacija NKSS povodom problema sa kojima se suočavaju muzičari

Povodom protesta muzičara Beogradske filharmonije koji su nedavno izneli niz problema sa kojima se suočavaju, a kojima su se ubrzo priključili muzičari Orkestra opere Srpskog narodnog pozorišta  u Novom Sadu, Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije saopštila je da se priključuje borbi svojih kolega, podsetivši na nebrigu nadležnog Ministrstva kojoj su i sami izloženi.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ansambli Drame, Baleta i hora Opere Narodnog pozorišta u Beogradu podržali apel Beogradske filharmonije

Izvor: Danas, 23.Feb.2024

Ansambli Drame, Baleta i hora Opere Narodnog pozorišta u Beogradu saopštili su danas da se pridružuju apelu kolega iz Orkestra koji su podržali umetnike Beogradske filharmonije, ukazujući da je socijalni status zaposlenih u kulturi u nezavidnom položaju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.