Železničari rekonstruisali osam putnih prelaza - većina nije bila obnavljana 40 godina

Izvor: B92, 26.Apr.2021, 19:24

Železničari rekonstruisali osam putnih prelaza - "većina nije bila obnavljana 40 godina"

Infrastruktura železnice Srbije rekonstruisala je osam putnih prelaza na niškoj pruzi kod Aleksinca, kao i na prugama od Male Кrsne prema Smederevu i Požarevcu.

Na taj način osigurana je veća bezbednost i sigurnost svih učesnika u saobraćaju, ukinute su lagane vožnje i omogućena veća brzina vozova na ovim deonicama, navedeno je u saopštenju te kompanije, uz podsećajnje da većina od ovih osam putnih prelaza nije bila obnavljana i 40 godina.

Sve radove samostalno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su izveli radnici građevinske delatnosti Infrastrukture železnice Srbije iz Paraćina, Aleksinca i Požarevca, u okviru aktivnosti na redovnom održavanju putnih prelaza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.