„Železaru Smederevo” vodi Vladan Mihailović

Izvor: Politika, 31.Jan.2012, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Železaru Smederevo” vodi Vladan Mihailović

Smederevo – Kako „Politika” nezvanično saznaje, jedan od kandidata za prvog čoveka Smederevske železare za vreme dok njom upravlja država bićeVladan Mihailović, glavni menadžer primarne proizvodnje u železari „ Grejt lejks vorks” u SAD.

Na tu dužnost stupio je pre godinu dana. Tačnije, 1. januara 2011.godine sa mestaizvršnog direktora proizvodnje Ju-Es-stila Srbija, i od tada je odgovoran za proizvodnju gvožđa i čelika u fabrici nedaleko od Detroita. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<

.................................................

Ceo tekst pročitajte u štampanom izdanju od 01. februara. Ako ste zainteresovani da se pretplatite na elektronsko izdanje cele „Politike“ kliknite  OVDE.

O. Milošević

objavljeno: 01.02.2012

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.