Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2016, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železara radi po planu

Direktor Železare u Smederevu "Hestil Srbija" Sihai Song obavestio je danas predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da železara posluje u skladu sa planom Direktor Železare u Smederevu "Hestil Srbija" Sihai Song obavestio je danas predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da železara posluje u skladu sa planom, "što znači da je postignuta puna efikasnost u iskorišćavanju njenih potencijala i da je cilj angažovanje svih postojećih proizvodnih kapaciteta u kratkom roku", >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << saopštila je Vlada. Song je naglasio i da su radnici zadovoljni svojim statusom u kompaniji i visinom ličnih primanja koja su uvećana od kada je „Hestil“ preuzeo Železaru sredinom godine. Vučić je izrazio je zadovoljstvo što jedan od najvažnijih industrijskih objekata u Srbiji posluje uspešno i zahvalio direktoru Songu i ambasadoru Li Mančangu, koji je bio na sastanku, na podršci kineske Vlade i kineskih kompanija u realizaciji dobrih rezultata železare. Akcenat je stavljen na završetak infrastrukture neophodne za dalji napredak u razvoju poslovanja Železare u Smederevu, koji uključuje izgradnju nove pruge i luke na Dunavu, ističe se u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šef Hestila: Evo šta smo uradili u Železari

Izvor: B92, 25.Okt.2016

Premijer Aleksandar Vučić sastao se sa direktorom Železare u Smederevu "Hestil Srbija" Sihai Songom, koji ga je obavestio da železara posluje u skladu sa planom..To znači da je postignuta puna efikasnost u iskorišćavanju njenih potencijala i da je cilj angažovanje svih postojećih proizvodnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.