Zbogom kamionima kroz Irig, Petrovaradin i deo Novog Sada

Izvor: B92, 29.Apr.2021, 17:12

"Zbogom kamionima kroz Irig, Petrovaradin i deo Novog Sada"

Novi Sad -- Pokrajinska vlada i nadležni Sekretarijat za građevinarstvo upravo su izdali građevinsku dozvolu za izgradnju prve deonice Fruškogorskog koridora.

To je objavio danas pokrajinski premijer Igor Mirović.

"U subotu 1. maja očekujemo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića na otvaranju radova u zoni novih tunela dužine 3,5 kilometara. Bravo za urbaniste i projektante i ceo tim ljudi u Rumi, Irigu, Novom Sadu, koji je uz pomoć Vlade Srbije pripremio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << projekat."

On je naveo da je ponosan što je inicirao ove radove i što je bio na čelu tima u prvoj fazi pripreme projekta.

"Zbogom kamioni kroz Irig, Petrovaradin i deo Novog Sada", rekao je on.

On je naveo da novi most ide od Kovilja do Alibegovca.

"Bićemo bliži Beogradu, Mačvi, Republici Srpskoj i svim dugim krajevima. Sremci - ne mora više polako preko Iriškog venca. Nadam se da će vam biti lakše kroz tunele. Treba raditi i verovati. Hvala Aleksandru Vučicu jer je u septembru 2019. rekao da se sve ubrza", naveo je Mirović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.