Izvor: Danas, 04.Jul.2022, 11:01

Zbog kvara na lokomotivi, putnici voza koji je sinoć krenuo iz Beograda u Bar, satima i na suncu čekaju u Brodarevu

Voz koji je krenuo sinoć iz Beograda u Bar u 20,20 časova, kako su Danasu javili ogorčeni putnici, od jutros oko sedam časova, stoji u stanici Brodarevo, jer je pokvarena lokomotiva i čeka se da stigne nova.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz za Bar zbog kvara satima stajao u stanici Brodarevo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2022

Međunarodni voz za Bar, koji je zbog kvara lokomotive stajao satima u stanici Brodarevo, oko 12.05 sati nastavio je put sa novom lokomotivom, rečeno je Tanjugu u Srbija vozu...Nova lokomotiva je došla iz Užica, kažu u Srbija vozu...To preduzeće je ranije danas saopštilo da je preduzelo sve aktivnosti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nakon skoro četiri sata čekanja da stigne lokomotiva iz Užica, voz iz Brodareva krenuo ka Baru

Izvor: Danas, 04.Jul.2022

Međunarodni voz koji je u stanici Brodarevo stajao jutros od 7,30 časova, zbog kvara na lokomotivi, krenuo je nekoliko minuta posle 12 časova, nakon što je ispravna lokomotiva stigla iz Užica.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.