Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2024, 12:14

Završetak grejne sezone i planirani radovi u gradu (AUDIO)

Danas se zvanično završava grejna sezona. Odluka o snabdevanju toplotnom energijom predviđa da grejna sezona može da bude produžena u slučaju niskih temperatura, najduže do trećeg maja. O pojedinostima, za Radio Novi sad govrila je portparolka "Toplane" Ivane Stanimirović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Grejna sezona završena danas, a u sredu temperatura pada na 9 stepeni! Koja su pravila i da li će nas toplane ipak grejati

Izvor: Blic, 15.Apr.2024

Predsednica Skupštine udruženja toplana Srbije Ivana Kalanja rekla je da su, u slučaju niskih temperatura, toplane u obavezi da do 3. maja isporučuju grejanje. Istakla je da se postepeno prelazi na čistije energente i da trenutno 80 odsto toplana koristi prirodni gas.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.