Završena rekonstrukcija i izgradnja novih parking mesta u ulici Berislava Berića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2022, 14:14

Završena rekonstrukcija i izgradnja novih parking mesta u ulici Berislava Berića

Vrednost radova iznosila je oko 35 miliona dinara, a uskoro će žitelji ulice Save Kovačevića dobiti 200 novih parking mesta.

Nedovoljan broj parking mesta problem je koji već mesecima muči stanovnike Rotkvarije. Sada kako su radovi na rekonstrukciji u Ulici Berislava Berića završeni, građani u ovom delu grada na raspolaganju imaju oko 110 novih parkirališta i 20 držača za bicikle.

"Na početku radova zamilili smo građane za strpljenje, jer zaista radili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u otežanim, u zimskim uslovima ali eto koristim sada na kraju priliku da se zahvalim građanima na razumevanju, na strpljenju koji su imali jer mislim da smo sada svakako dobili jedan lep, uređen parking prostor kojeg građani mogu bezbedno i nesmetano koriste", rekao je Stevan Lugonja, direktor JKP “Parking servis”.

U proteklih deset godina na teritoriji Grada Novog Sada izgrađeno je više od 8.500 novih parking mesta. U narednom periodu planirano je da se izgradi još 2.000 parkirališta, dodaje pomoćnik gradonačelnika Novog Sada.

"Grad Novi Sad ne prestaje sa ulaganjem u izgradnji novih kapaciteta za parkiranje kroz izgradnju garaža koje su predviđene ispod ulice Modene na Trgu republike, podzemne garaže kod Banovine i nadzemne garaže kod Šafarikove ulice, a isto tako kroz investicioni ciklus Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije za izgradnju novih 2000 parking mesta u ovoj godini", rekao je Vladimir Stojković, pomoćnik gradonačelnika Novog Sada.

Vrednost radova iznosila je oko 35 miliona dinara, a za desetak dana najavljen je početak rekonstrukcije i izgradnje 200 novih parking mesta u Ulici Save Kovačevića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.