Zavirite u luksuzni dom glumice Meg Rajan (FOTO)

Izvor: S media, 30.Jun.2012, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u luksuzni dom glumice Meg Rajan (FOTO)

Glumica Meg Rajan je uspela da proda spektakularnu vilu u luksuznoj četvrti Los Angelesa Bel Airu za neverovatan iznos od 11 miliona dolara.

Kako piše portal TMZ, Meg se može smatrati pravom sretnicom, jer je za luksuzno imanje uspela da dobije onoliko novca koliko je i tražila, što je retkost u vreme ekonomske krize.

Za život u oblacima: Spektakularna vila u obliku oblaka (FOTO)

Palme, bazeni, bar, spa: Vila kakvu još niste videli >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << (FOTO)

Pogledajte bajkovitu vilu poznatog holivudskog glumca (FOTO)

Meg je vilu kupila pre 12 godina usred razvoda od glumca DeNnisa Quaida za 8,5 miliona dolara. Kuća ima šest spavaćih soba, sedam kupatila, gostinsku i porodičnu sobu I trpezariju, a iz svake prostorije se prostire spektakularan pogled na okean.

Luksuzno dvorište ima garažu, nekoliko natkrivenih parking mesta i neizostavni bazen. Prodajom svog doma Meg je podgrejala spekulacije da se udaje za pevača Johna Mellencampa s kojim je u vezi od početka godine.

(Klix.ba)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Zavirite u novi dom slavnog britanskog para (FOTO)

Izvor: S media, 01.Jul.2012, 18:54

Glumica Gvinet Paltrou i pevač grupe Coldplay Kris Martin su za novi dom izdvojili nešto više od 10 miliona dolara. Kuća ima šest spavaćih soba, osam kupatila, gostinske sobe, prostrani vrt i luksuzno opremljenu kuhinju...Možete li da zamislite da živite u ovoj kući? (FOTO)..Mir, tišina i luksuz:...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.