Zaustavljen rast evra tokom azijskog trgovanja

Izvor: GdeInvestirati.com, 04.Feb.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaustavljen rast evra tokom azijskog trgovanja

Evro je tokom azijskog trgovanja zaustavio rast u odnosu na dolar ipak se zadržavajući u blizini prethodno dostignutog nivoa.

Tokom jučerašnjeg dana valutni par EUR/USD ostvario je priličan rast podržan optimizmom da će novoizabrana vlada Grčke ponovo otpočeti pregovore oko otplate duga i pored predizbornih obećanje da će tražiti otpis dugova. Tokom današnjeg dana očekuju nas izveštaji o sektoru usluga kako u zoni evra tako i u SAD-u gde će biti objavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << i izveštaj o zaposlenosti van poljoprivrede. Tokom azijskog trgovanja valutni par EUR/USD pao je 0.21%.

Na jednočasovnom grafikonu MACD je u zoni prekomerne kupovine dok se RSI kreće odmah ispod nivao prekupovanosti. Nakon proboja gornje Bolindžer trake cena je počela da osciluje tako da je moguć nastavak sličnog kretanja.. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

Primarna podrška: 1.10950

Primarni otpor: 1.16500

Naše viđenje: Kupovna pozicija sa ulaskom na 1.14550 sa prvom metom na 1.14750 i drugom na 1.14950

Alternativni scenario: Ukoliko se cena spusti ispod 1.14450 onda je moguć dalji pad na 1.14050

Komentar:MACD je u zoni prekomerne kupovine dok se RSI kreće odmah ispod nivao prekupovanosti. Nakon proboja gornje Bolindžer trake cena je počela da osciluje tako da je moguć nastavak sličnog kretanja.

Trend: Silazni trend na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.