Zatvara se granica između BiH i Srbije, prelazak moguć samo teretnjacima

Izvor: Capital.ba, 19.Mar.2020, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvara se granica između BiH i Srbije, prelazak moguć samo teretnjacima

SARAJEVO – Koordinaciono tijelo BiH za zaštitu i spašavanje zaprimilo je informaciju o zatvaranju graničnih prelaza prema Republici Srbiji za prelazak svih osoba, navedeno je u saopštenju Ministarstva bezbjednosti BiH. “Naime, prema informacijama Granične policije Bosne i Hercegovine prikupljenim sa terena, državna granica sa Republikom Srbijom, od 14 sati, biće zatvorena za sve osobe, uključujući i državljane Republike Srbije. Prelazak će biti dozvoljen samo za teretna vozila”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << pojašnjava se u saopštenju. Mediji prenose da je Granična policija BiH danas obaviještena da će Srbija od 14 sati zatvoriti sve granične prijelaze s BiH za protok ljudi. Чланак Zatvara se granica između BiH i Srbije, prelazak moguć samo teretnjacima се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija promijenila odluku: Dozvoljen ulazak bh. državljana, ali uz karantin

Izvor: Capital.ba, 19.Mar.2020

BEOGRAD – Srbija je danas poslijepodne suspendovala raniju odluku o zabrani ulaska bh. državljana odnosno protoka ljudi preko graničnih prijelaza. Prema novoj odluci koja je dostavljena vlastima u BiH, dozvoljen je ulazak državljana BiH, ali uz obavezni karantin u trajanju od 14 dana. Podsjetimo...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.