Zašto su vodoinstalaterske usluge postale preskupe? VIDEO

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 15:04

Zašto su vodoinstalaterske usluge postale preskupe? VIDEO

Jednoj Beograđanki vodoinstalater je tražio 10.000 dinara da namesti četiri stvari u kupatilu.

Nakon što je sugrađanka podelila to na društvenim mrežama, povela se polemika u vezi sa cenama vodoinstalaterskih usluga.

"Po nekoj realnoj proceni, cena obavljanja te usluge je u redu, pogtovo u Beogradu. Svaki privatnik ima pravo da cene postavlja po nekom svom nahođenju, ali i svojim potrebama", kazao je Nemanja Milosavljević, vodoinstalater.

On je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ako bi se sračunale sve te usluge posebno, kada bi to sve bilo odvojeno, to bi koštalo više, oko nekih 15.000 dinara.

"Postavljanje WC šolje je 6.000 dinara, zamena slavine je oko 4.000 dinara, ako pričamo sad o odvojnim intervencijama. Priključenje vešmašine je 4.000, montaža slavine za vešmašinu je 4.000, i onda govorimo o nekoj cifri od skoro 20.000 dinara", dodao je Milosavljević.

Dolazimo do zaključka da za jedan ovakav posao, cena nije previsoka.

Savet vodoinstalatera je da majstora pronalazimo po preporuci, jer kako kaže, dobar glas se daleko čuje, a loš još dalje.

Opširnije o ovoj temi pogledajte u video-prilogu Prve TV:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beograđanka se požalila da joj je VODOINSTALATER TRAŽIO 10.000 dinara za par "sitnih popravki", a evo šta na to kaže majstor

Izvor: Blic, 26.Feb.2024

Jednoj Beograđanki vodoinstalater je tražio 10.000 dinara da namesti četiri stvari u kupatilu. Nakon što je to objavila na društvenim mrežama, povela se polemika oko cena vodoinstalaterskih usluga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.