Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Mar.2023, 15:33

Zašto se načelnik UKP Bogdan Pušić kriminalcima i kontroverznim biznismenima odazivao na “kralju” i gazda? Pozvan na sud zbog Šarića!

BEOGRAD – U Specijalnom sudu u Beogradu, u ponovljenom postupku koji se protiv Pljevljaka Darka Šarića i još njegovih 15 saradnika vodi za pranje para stečenih od prodaje kokaina, optuženi Radovan Štrbac zavapio je pred sudskim većem da se kao svedok na saslušanje pozove bivši načelnik UKP Bogdan Pušić! Štrbac je zatražio Pušićevo saslušanje smatrajući da je […]
Vest Zašto se načelnik UKP Bogdan Pušić kriminalcima i kontroverznim biznismenima odazivao na “kralju” i gazda? Pozvan na sud zbog Šarića! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.