Izvor: Danas, 16.Jan.2024, 21:02

Zašto poznati maratonci prozivaju sportistu koji je trčao humanitarni maraton kroz pustinju Maroka za lečenje dečaka iz Niša?

Sportista Marko Nikolić, koji je organizovao humanitarni maraton kroz pustinju Maroka, koja je doprinela da se ovih dana prikupi 60.000 evra i omogući genska terapija za teško obolelog dečaka Maksima Milenkovića, dobio je ogromnu zahvalnost porodice i priznanje za "najplemenitiji podvig godine".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zašto sportista koji je trčao kroz pustinju Maroka za lečenje dečaka iz Niša i pojedini maratonci u Srbiji odbijaju da učestvuju jedni kod drugih u humanitarnim maratonima?

Izvor: Danas, 17.Jan.2024, 20:56

Sportista Marko Nikolić pozvao je sve maratonce koji sumnjaju da je istrčao 1.420 kilometara u humanitarnom maratonu kroz pustinju Maroka za lečenje teškog obolelog dečaka Maksima Milenkovića, doprinevši da se prikupi 60.000 evra, da mu se pridruže u novoj akciji koju organizuje u septembru za...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.