Zanimanja koja se traže

Izvor: S media, 07.Nov.2011, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanimanja koja se traže

Niti se Stari kontinent izvukao, niti je centar krize - SAD uspešno prebrodio jedno od najtežih razdoblja svoje privrede. Ipak, za neke ljude nema krize.

Neka od najtraženijih zanimanja u Americi, rangiranih po broju otvorenih mesta za njih u profitabilnim - ili barem ne gubitničkim - kompanijama su:

Za mirisanje pazuha plata od 40 evra na sat

1. Medicinske sestre - potražnja po bolnicama, kako državnim, tako i privatnim je velika, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i ako ste teta u belom, 132.283 otvorena mesta čekaju na vas.

2. Vozači kamiona - nije da vam je za ovo potrebno mnogo škole. Vozačka dozvola za C i E kategoriju, dobar kamion i karirana košulja.

3. Inženjeri za testiranje i utvrđivanje kvalitete softwarea - Nije baš da možete ići u specijalizovanu školu za ovu struku, ali neki od tehničkih fakulteta će biti i više nego dovoljan.

Plata programera srpski san

4. Korisnička podrška - Dobar dan, moje ime je ...., kako vam mogu pomoći? I tako ceo dan. Ako vam to nije problem, slobodno se uputite preko bare.

5. Sales manager - Iliti šef prodaje, ali ionako u toj branši vole sve nazive da daju na engleskom jeziku. Ako imate prodajne sposobnosti, volite da nosite odela i držiti sastanke & power point prezentacije, ptijavite se za Zelenu kartu. 65 925 praznih mesta.

Da li volite svoj posao?

6. Fizikalni terapeuti - Ako ste slučajno završili Višu za fizikalnog terapeuta preselite se u Ameriku i bavite se vremešnim gospođama koje su se iskliznule na putu do automobila, za puno više novca. Čak 53 009 gospođa i gospode čeka na vas.

(Supermen.tportal.hr foto:Guliver/Thinkstock)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.