Izvor: KreditniCentar.rs, 30.Nov.2012, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajmimo oko 30 mlrd. u decembru

Uprava za javni dug planira za decembar aukcije državnih hartija od vrednosti u dinarima u iznosu od 28 milijardi i u evrima od 40 miliona.Za 4. decembar planirana je aukcija trogodišnjih državnih obveznica u iznosu od 10 milijardi dinara, sa godišnjim kuponom od 10 odsto i polugodišnjom isplatom.Nedelju dana kasnije zakazana je aukcija osamnaestomesečnih državnih zapisa u vrednosti od 10 milijardi dinara.

Sledećeg dana biće održana takodje aukcija osamnaestomesečnih državnih >> Pročitaj celu vest na sajtu KreditniCentar.rs << zapisa, ali denominovanih u evrima, u iznosu od 40 miliona.
Za 13. decembar zakazana je aukcija tromesečnih državnih zapisa u iznosu od tri milijarde dinara, a za 18. decembar aukcija dvogodišnjih državnih zapisa od pet milijardi dinara.
Izvor: b92

Nastavak na KreditniCentar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KreditniCentar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KreditniCentar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.