Zajedničko saopštenje Krivokapića, Bečića i Abazovića: Protiv smo rušenja Vlade i novih izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2021, 20:53

Zajedničko saopštenje Krivokapića, Bečića i Abazovića: Protiv smo rušenja Vlade i novih izbora

Predsednik crnogorske Vlade Zdravko Krivokapić, potpredsednik Vlade Dritan Abazović i predsednik Skupštine Aleksa Bečić izdali su zajedničko saopštenje u kojem ističu da su protiv rušenja vlade i održavanja novih parlamentarnih izbora.

Zdravko Krivokapić, Dritan Abazović i Aleksa Bečić u zajedničkom saopštenju navode da su protiv rušenja Vlade jer je Crnoj Gori potrebna stabilnost uz neodložno sprovođenje korenitih reformi.

Oni su se, kao potpisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sporazuma na osnovu kojeg je formirana aktuelna vlada, oglasili povodom, kako navode, spekulacija koje se ovih dana mogu čuti u javnosti, a koje se tiču načina na koji će biti rešena trenutna politička kriza u Crnoj Gori.

U saopštenju ističu da izborna pobeda ostvarena 30. avgusta 2020. godine predstavlja najveću vrednost njihovog političkog rada koja je iznad je ličnih i partijskih ambicija.

"Aktuelna Vlada uživa punu podršku potpisnika ovog saopštenja, a o eventualnim promenama u njenom sastavu i načinu delovanja neophodno je sprovesti otvoren i konstruktivan dijalog između Vlade i parlamentarne većine", piše u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.