Izvor: Krediti.rs, 02.Apr.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahtevi za 447 miliona evra jeftinih kredita

Banke koje odobravaju kredite sa subvencionisanim kamatama, u okviru programa mera Vlade Srbije za ublažavanje efekata svetske ekonomske krize, do danas su primile kreditne zahteve u vrednosti od oko 447 miliona evra, saopšteno je danas iz Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja.

Nastavak na Krediti.rs...






Povezane vesti

Odobreno 127,5 mil. evra kredita

Izvor: B92, 02.Apr.2009

Beograd -- Poslovne banke su u prvih mesec dana primile zahteve za oko 447 miliona evra subvencionisanih kredita, a do sada je odobreno oko 127,5 miliona evra...Ministarstvo ekonomije Srbije je saopštilo da je kroz program mera Vlade Srbije za ublažavanje efekata svetske ekonomske krize do 31. marta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Krediti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Krediti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.