Zagreb dobija prvu školu striptiza?

Izvor: S media, 06.Dec.2010, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagreb dobija prvu školu striptiza?

Zagrepčanka Marijana Barlek (25) odlučna je u nameri da otvori trogodišnju školu za striptiz, koja će imati dozvolu za rad Ministarstva prosvete!

Posle dugotrajnih birokratskih peripetija Marijana je uspela da izdejstvuje da njen neobičan projekat dospe do Agencije za obrazovanje, koja trenutno razmatra da li će toj školi dati dozvolu.

- Anatomija, kultura, starogrčki jezik, istorija, umetnost, psihologija... Želim da striptizu vratim dostojanstvo, da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vratim u kulturu i umetnost, u pozorišta - objašnjava Marijana.

- Striptiz su plesale još sakralne plesačice koje su se zavetovale bogovima. Nisu mogle da imaju intimne odnose pa su izvodile erotski ples, a skidale su se jednostavno zato što im je bilo vruće - objašnjava učiteljica striptiza u čijoj školi nema skidanja do kraja.

Bankar dobio otkaz jer se raspitivao o striptizu

Za njenu ideju već se zainteresovala jedna slovenačka kompanija. Trenutno je projekat u poslednjoj fazi pred odobravanje, to jest u Agenciji za obrazovanje na kojoj leži teret konačne odluke o tome da li će Zagreb dobiti svoju najneobičniju stručnu školu. Do tada ova mlada majka rekreativno drži kurseve čija je cena oko 100 evra za mesec dana.

- Želim da ljudi ispravno shvate striptiz. To je ples koji je i meni puno pomogao u teškim situacijama, podigao mi samopouzdanje, samopoštovanje i nadam se da će to neko prepoznati
- zaključuje Marijana.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.