Izvor: S media, 29.Mar.2013, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zablistajte u poslovnom okruženju: Trikovi stare škole koji pale

Možda će vam se učiniti smešnim a možda ćete njima jednostavno zadiviti poslovne partnere:

Napišite zahvalnicu

Ne SMS, ne e-mejl nego pravu poruku ispisanu sopstvenim rukopisom. Pošaljite je klijentu kao zahvalnicu na odlično rešenom problemu, konstruktivnom sastanku ili potencijalnom poslodavcu koji vas je intervjuisao.

Integritet

Postupajte ispravno sa svima od onih na dnu piramide do onih na samom vrhu. Nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ne znate ko će vam biti sledeći šef.

Trudite se

Ne samo oko kvaliteta svog rada, nego i oko svog izgleda. Prvi utisak se pre svega temelji na izgledu. Od trenutka kada dođete na razgovor za posao pa do trenutka kada ćete preći u drugu kompaniju oblačite se tako da impresionirate.

Izvor: Cosmopolitan.hr, S media foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Zablistajte u poslovnom okruženju: Trikovi stare škole koji pale

Izvor: Capital.ba, 30.Mar.2013, 08:26

NJUJORK, Iako se poslovni svijet ne može mjeriti sa onim kakav je bio prije nekoliko decenija, neki stari maniri ipak nisu spremni da se bace u zaborav. Možda će vam ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.