Izvor: Danas, 30.Mar.2024, 14:29

„Za to treba hrabrosti i liderstva koje on u ovom slučaju još nije pokazao“: Konaković o Vučiću i rezoluciji UN o genocidu u Srebrenici

Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković je danas ocenio da bi predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ako misli dobro Srbiji i Srbima u regionu, trebalo da podrži donošenje rezolucije u Ujedinjenim nacijama o genocidu u Srebrenici koje je najavio za 27. april, jer bi tako doprineo skidanju kolektivne odgovornosti sa srpskog naroda.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar BIH: Ako misli dobro Srbiji, Vučić bi trebalo da podrži rezoluciju UN o Srebrenici

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2024

Ministar spoljnih poslova BiH Elmedin Konaković je ocenio da bi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, trebalo da podrži donošenje rezolucije u Ujedinjenim nacijama o genocidu u Srebrenici.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.