Za stan od 9 kvadrata traži 40.000 evra: Tuširanje i spavanje u kuhinji, WC se deli

Izvor: B92, 20.Avg.2023, 15:59

Za stan od 9 kvadrata traži 40.000 evra: Tuširanje i spavanje u kuhinji, WC se deli

U oglasu se navodi da je lokacija "top".

"Do sada je bilo dva, tri upita, ali kako nisam u Zagrebu zainteresovanima ne mogu da pokažem stan. I gazdarica mi je rekla kako se i njoj nekoliko ljudi javilo", otkrio je vlasnik koji prodaje stan od 9 kvadrata u centru Zagreba na Njuškalu za 40.000 evra za portal 24 sata.hr.Kako je istakao u oglasu to je uređena i funkcioniše mini garsonjera, idealna za udoban život u centru grada.

"Ova šarmantna i moderna garsonjera smeštena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na trećem i poslednjem spratu zgrade bez lifta i dobila je zelenu nalepnicu nakon potresa, što jamči sigurnost", piše u oglasu.

Ističe kako je na zgradi oštećena fasada, ali da je obnova u planu.

Jedna od pogodnosti koju ističe vlasnik je i odvojeni WC koji se koristi s još jednim stanom. Ali to bi trebalo da bude kratkog veka jer taj drugi stan gradi vlastiti WC.

Podrum je na zajedničko korišćenje i moguće je u njemu ostaviti bicikl.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.