Za ski centar Brezovica 40 miliona evra

Izvor: Blic, 29.Mar.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ski centar "Brezovica" 40 miliona evra

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja saopštilo je da je u Ski centar "Brezovica" planirano ulaganje od 40 miliona evra u naredne tri godine.



Javno preduzeće "Skijališta Srbije" i holding kompanija "Fond Ineks-intereksport" biće zaduženi za upravljanje turističkim kompleksom na Brezovici, što podrazumeva izradu detaljanog akcionog plana sa redosledom daljih aktivnosti.

Vlada Srbije je na sednici u četvrtak prihvatila predlog tog ministartva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dala saglasnost za osnivanje Društva sa ograničenom odgovornošću Ski centar "Brezovica" čiji su osnivači "Skijališta Srbije" i "Fond Ineks -Intereksport" AD Beograd.

Osnivači su dužni da izrade i detaljan trogodišnji investicioni plan za Brezovicu, navedeno je u saopštenju.

Ulog Fonda u društvu je nenovčan i sastoji se od nepokretnosti koje čine hotelsko turistički kompleks na Brezovici - hoteli "Narcis", "Breza" i "Molika", kao i pripadajuća infrastruktura.

Formiranje mešovitog Društva sa ograničenom odgovornošću Ski centar "Brezovica" predložilo je Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja u okviru sprovođenja Akcionog plana za Kosovo i Metohiju, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

40 miliona evra za Brezovicu

Izvor: B92, 29.Mar.2008

Beograd -- U Ski centar "Brezovica" planirano je ulaganje od 40 miliona evra u naredne tri godine, saopštilo je Ministarstvo ekonomije... Javno preduzeće "Skijališta Srbije" i holding kompanija "Fond Ineks-intereksport" biće zaduženi za upravljanje turističkim kompleksom na Brezovici, što podrazumeva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.