Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2023, 19:40

Za pola miliona hektara lažne prijave ratara za subvencije - u novcu 80 miliona evra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je država povećala ratarima subvencije, a da je preko eAgrara utvrdila putem satelitskih snimaka da su podnete lažne prijave za subvencije za čak pola miliona hektara površina koje se ne obrađuju ili za oko 80 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: "Lažne prijave za subvencije za čak pola miliona hektara"

Izvor: B92, 08.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je država povećala ratarima subvencije...On je istakao da je preko eAgrara država utvrdila putem satelitskih snimaka da su podnete lažne prijave za subvencije za čak pola miliona hektara površina koje se ne obrađuju ili za oko 80 miliona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.