Za odlazak iz Staklare prijavilo se 250 radnika

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jul.2012, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za odlazak iz Staklare prijavilo se 250 radnika

PARAĆIN, 25. jula 2012. (Beta) - Za dobrovoljni odlazak iz "Srpske fabrike stakla" u Paraćinu, uz isplatu otpremnine, prijavilo se oko 250 radnika, rečeno je u sredu agenciji Beta u Staklari.

PARAĆIN, 25. jula 2012. (Beta) - Za dobrovoljni odlazak iz "Srpske fabrike stakla" u Paraćinu, uz isplatu otpremnine, prijavilo se oko 250 radnika, rečeno je u sredu agenciji Beta u Staklari.Radnici koji se odluče za raskid radnog odnosa dobiće 300 evra po godini staža - od vlasnika 160 >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << evra, a od države još 140.Po prvim procenama, fabriku treba da napusti oko 800 radnika - polovina ukupnog broja zaposlenih.Svima koji odluče da uzmu otpremnine biće povezan radni staž i isplaćena sva potraživanja.Rukovodstvo fabrike će do 27. jula razmatrati zahteva radnika za odlazak iz fabrike, a do 31. jula trebalo bi da se potpišu sporazumi o raskid ugovora o radu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.