Za nove penzionerske kartice već 500.000 prijavljenih

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 09:40

Za nove penzionerske kartice već 500.000 prijavljenih

Pola miliona građana Srbije se prijavilo za penzionerske kartice koje će našim penzionerima omogućiti razne pogodnosti.

Zahvaljujući ovim karticama korisnici penzija će od 1. oktobra moći da kupuju po povoljnijim cenama i da dobijaju jeftinije usluge, kod kompanija koje pokažu društvenu odgovornost i priključe se ovoj važnoj akciji, istakao je ministar finansija Siniša Mali na svom Instagram profilu.

Istovremeno, prilikom svake kupovine uz korišćenje penzionerske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kartice, dodeljivaće se bodovi koji će kasnije moći da se iskoriste za ostvarivanje dodatnih pogodnosti.

Zahtev za izdavanje penzionerske kartice može se podneti elektronski na sajtu Fonda PIO, ili u filijalama i organizacionim jedinicama tog Fonda, gde će zaposleni pomoći penzionerima i za njih popuniti elektronski zahtev.

"Pozivam sve penzionere da se prijave za nove penzionerske kartice, a istovremeno pozivam i sve predstavnike privrede da se uključe u našu akciju i pokažu društvenu odgovornost", zaključio je Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.