Za jedan dan zaradila 180.000 dinara: Šišam Kineze uz ovu muziku VIDEO

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 21:45

Za jedan dan zaradila 180.000 dinara: "Šišam Kineze uz ovu muziku" VIDEO

Kako je frizerski zanat postao sve češći odabir mladima za pokretanje posla, ipak, da bi opstali, potrebna je i domišljatost.

Toga sigurno ne manjka frizerki Verici iz Šapca, koja je zanimljivim natpisom uspela da privuče čak 300 mušterija za samo jedan dan.

"Primetila sam pre šest meseci da je došlo hiljade Kineza u Šabac, jer se otvorila neka fabrika. Svaki dan na stotine njih prođe pored mog salona, ma hiljade njih, ali nijedan ne dolazi da se šiša", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priča Verica.

Zbog toga je došla na sjajnu ideju i odlučila da kupi tablu, na kojoj je napisala nešto što je privuklo neverovatnu brojku mušterija za svega jedan dan, piše Kurir.

"Razmišljam, 1.000 Kineza puta 600 dinara jednako Dubai 15 dana pun pansion. I, eto, ne budem ja lenja, potražim onu tablu sa kredom i prevedem na kineski jezik i napišem na njoj ''šišam uz kinesku muziku'', pa stavim to ispred salona. Naredna tri sata sedim i zakazujem Kineze, njih 300 je zakalo friziranje", zaključuje Verica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.