Za bogataše nema krize: Torbice od 5.630 evra se prodaju kao od šale

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 10:32

Za bogataše nema krize: Torbice od 5.630 evra se prodaju "kao od šale"

Francuska kompanija Erme, koja prozvodi luksuzne torbice "Birkin" i "Keli" zabeležila je u prva tri meseca ove godine rast prodaje od 23 odsto.

Minimala cena luksuznih torbica iznosi 5.630 evra.

Finansijski direktor kompanije Erme, Erik du Algije, saopštio je da firma profitira od "vrlo dinamičnog prometa", pres svega u Aziji, koji je pokrenula "veoma dobra kineska Nova godina", prenosi Gardijan.

Dobri rezultati prodaje su zabeleženi i u Italiji i Engleskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a potražnja je toliko velika da je kompanija Erme prinuđena da otvori nove fabrike i poveća produkciju.

Erme je svoje popularne torbice nazvao po slavnim glumicama, Grejs Keli i Džejn Birkin.

Torbice Erme su postali omiljene među veoma bogatim i slavnim ljudima, među kojima su Viktorija Bekam, Kejti Holms, Rita Ora i Keli Bruk.

Viktorija Bekam ima u svojoj kolekciji više od 100 torbica "Birkin", za koju se procenjuje da vredi više od 1,69 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.