Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2024, 11:20

Za Penzionerske kartice prijavilo se 1,1 miliona korisnika

Za Penzionerske kartice se prijavilo 1,1 milion penzionera, a u ovu akciju se uključilo više od 830 firmi i ustanova koje penzionerima, vlasnicima kartica odobravaju popuste i pogodnosti pri plaćanju roba i usluga, izjavio je danas direktor Republičkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Relja Ognjenović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Penzionerske kartice ima dve trećine penzionera, sledi još iznenađenja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Feb.2024

BEOGRAD – Za kartice koje donose popuste prijavilo se 1,1 milion korisnika Fonda PIO Za penzionerske kartice se prijavilo 1,1 milion penzionera, od 1‚65 miliona koliko ih ima u državnom penzijskom sistemu. U ovu akciju za kartice sa popustima i benefitima za proizvode i usluge, uključilo se više...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.